Motto:

„Moda a devenit o glumă. Designerii au uitat ca in interiorul acelor haine sunt femei. Cele mai multe femei se îmbracă pentru bărbați și vor să fie admirate. Dar ele trebuie să fie în stare să se și miste, să poată să se urce într-o mașină, fără să-și rupă cusăturile. Hainele trebuie sa aiba o forma naturala.”’ Coco Chanel

 

 

 

Alegerea vestimentației este, credem, una din cele mai creative forme de exprimare a personalității. Culorile și formele hainelor pe care le purtăm, transmit în câteva secunde o multitudine de informații despre personalitatea celei care le poartă.

Hainele, și mai ales felul în care ne simțim când le îmbrăcăm, au puterea de a transforma modul în care ne percepem și modul în care suntem percepuți de cei cu care interacționăm. 

De aceea am ales să folosim materiale textile care asigură un maxim de confort, croieli comode care să elibereze mișcările și modele versatile care să facă față multiplelor provocări zilnice.

Calitatea materialului textil folosit este esențială pentru a avea premisa unui produs de calitate. Acesta este motivul pentru care am optat pentru materiale din fibre naturale: in, bumbac, cânepă, mătase, stofă de lână în diverse combinații 

Croiala este cea care face o haină să fie actuală, este cea care pune în valoare calitățile și estompează imperfecțiunile celei care le poartă. De aceea am ales acele croieli clasice care să prezinte cea mai flatantă variantă a fiecărei femei.

Versatilitatea este o calitate pe care dorim să o imprimăm produselor noastre. Într-o lume în continuă mișcare în care trebuie să facem față zilnic unor provocări diferite hainele pe care le propunem sunt ușor de adaptat și combinat.

Și vă mai asigurăm că toate produsele noastre sunt lucrate cu drag și grijă la detalii că minți  istețe și mâini iscusite au conlucrat pentru a vă oferi un produs care să vă pună în valoare și să vă facă să reveniți pe site-ul nostru.