TERMENI ȘI CONDIȚII

 

Atelierdanatita.ro – este proprietatea ATELIER DANA TITA S.R.L. persoană juridică de naționalitate română, având sediul social în Rm. Vâlcea, str. Calea lui Traian, nr. 147, bl. D2, sc. B, ap.12, jud. Vâlcea având număr de ordine în Registrul Comertului J 38/479/2019, cod unic de înregistrare fiscală 40859514.

Vânzător – ATELIER DANA TITA SRL, persoană juridică de naționalitate română, având sediul social în Rm. Vâlcea, str. Calea lui Traian, nr. 147, bl. D2, sc. B, ap.12, jud. Vâlcea având număr de ordine în Registrul Comertului J 38/479/2019, cod unic de înregistrare fiscală 40859514. Confecționăm articole de îmbrăcăminte pentru fetițe și femei. Pentru fabricarea acestora folosim preponderent materiale naturale și le personalizăm prin aplicarea de broderie. Serviciul de personalizare

Se pot personaliza diverse articole vestimentare  cu excepția câtorva produse semnalate, cu un nume sau orice alt text pe care-l dorești imprimat. Tot ce trebuie să faci este să completezi textul dorit în câmpul aflat pe pagina produsului. Produsul livrat va fi întotdeauna cel cu textul pe care l-ai solicitat și nu produsul oferit ca model în pagina de produs.

Culorile aferente textului și fermoarului sunt alese de echipa noastră astfel încât să se asorteze perfect cu cromatica articolului vestimentar.

Oferim și posibilitatea personalizării fiecărui articol vestimentar cu diverse simboluri.

Personalizarea nu ar fi posibilă dacă imprimarea nu s-ar realiza pe materiale de calitate. Cromatica produselor este special aleasă astfel încât textul sau desenul dorit să iasă mereu în evidență.

Cumpărător – poate fi orice persoană fizică care are vârsta peste 16 ani, persoană juridică sau orice  altă entitate juridică care își face un Cont în Site și completează o Comandă.

Client – poate fi orice persoană fizică care are vârsta peste 16 ani sau persoană juridică care are sau obține acces la CONȚINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispoziție de către ATELIER DANA TITA SRL (electronic, telefonic, etc) sau în baza unui acord de utilizare existent între ATELIER DANA TITA SRL și acesta și care necesită crearea și utilizarea unui Cont.

Utilizator – orice persoană fizică care are vârsta peste 16 ani sau persoană juridică înregistrată pe Site, care, și-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din secțiunea Termeni și Condiții.

Cont – secțiunea din Site care permite Cumpărătorului transmiterea Comenzii și care conține informații despre Client/Cumpărător și istoricul Cumpărătorului în Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii Bunuri, etc.). Utilizatorul este responsabil și se va asigura că toate informațiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete și actualizate.
Site – magazinul online găzduit la adresa web atelierdanatita.ro si subdomeniile acestuia.
Comanda – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Cumpărătorul transmite Vânzătorului, prin intermediul Site-ului intenția sa de a achiziționa Bunuri și Servicii de pe Site.
Bunuri și Servicii – orice produs sau serviciu, listat pe site, inclusiv  Bunurile menționate în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Cumpărătorului ca urmare a Contractului încheiat.
Campanie – acțiunea de a expune în scop comercial, un număr finit de Bunuri și/sau Servicii având un stoc limitat și predefinit, pentru o perioada limitată de timp stabilită de catre Vânzător.
Contract – reprezinta acordul de voință încheiat între Vânzător și Cumpărător, fără prezența fizică simultană a Vânzătorului și a Cumpărătorului.

Conținut

 •  toate informațiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
  •    conținutul oricărui e-mail trimis Cumpărătorilor de catre Vânzător prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
  •    orice informație comunicată prin orice mijloc de către un angajat/colaborator al Vânzătorului, Cumpărătorului, conform informațiilor de contactare, specificate sau nu de către acesta;
  •    informații legate de Bunurile și/sau tarifele practicate de Vânzător într-o anumită perioadă;
  •    informații legate de Bunurile și/sau Serviciile și/sau tarifele practicate de către un terț cu care Vânzătorul are încheiate contracte de parteneriat, într-o anumită perioadă;
  •    date referitoare la Vânzător, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Coșul meu – secțiune din Cont care permite Cumpărătorului/Utilizatorului să adauge Bunuri sau Servicii pe care dorește să le achiziționeze la momentul adăugării sau la un moment ulterior.

Comunicari Comerciale – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e mail/SMS/telefonic/mobilepush/webpush/etc.)  conținand informații generale și tematice, informații cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ați achiziționat, informații cu privire la oferte sau promoții, informații referitoare la Bunuri și Servicii adăugate în secțiunea “Cont/Coșul meu” sau secțiunea  “Cont/Favorite” precum și alte comunicări comerciale cum ar fi cercetări de piață și sondaje de opinie.

Tranzacție – încasarea sau rambursarea unei sume rezultată din vânzarea unui Bun și/sau Serviciu de către ATELIER DANA TITA, Cumpărătorului, prin utilizarea serviciilor bancare, indiferent de modalitatea de livrare.

Specificații – toate specificațiile și/sau descrierile Bunurilor și Serviciilor așa cum sunt precizate în descrierea acestora.

Documente contractuale

2.1. Prin înregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vânzătorul își derulează operațiunile comerciale.
2.2. Notificarea primită de către Cumpărător, după efectuarea Comenzii are rol de informare și nu reprezintă acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.
2.3. Pentru motive justificate, Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor și/sau Serviciilor din Comandă. Dacă modifică cantitatea de Bunuri și/sau Servicii din Comandă va anunța Cumpărătorul la adresa de e-mail sau la numărul de telefon puse la dispoziția Vânzătorului la efectuarea Comenzii și va returna suma achitată.
2.4. Contractul se consideră încheiat între Vânzător și Cumpărător în momentul primirii de către Cumpărător de la Vânzător, prin intermediul poștei electronice și/sau SMS a notificării de expediere a Comenzii.
2.6. Documentul și informațiile puse la dispoziție de către Vânzător pe Site vor sta la baza Contractului, în completarea acestuia fiind regulile generale aplicabile.

Politica de vânzare Online

3.1. Accesul în vederea efectuării unei Comenzi îi este permis oricărui Client/Cumpărător.
Pentru motive justificate ATELIER DANA TITA  își rezervă dreptul de a restricționa accesul Clientului/Cumpărătorului la efectuarea unei Comenzi și/sau la unele din modalitățile de plată acceptate, în cazul în care consideră că,  activitatea sau conduita Clientului/Cumpărătorului pe Site, acțiunile acestuia ar putea prejudicia în vreun fel imaginea și activitatea ATELIER DANA TITA SRL.

În oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumpărătorul se poate adresa ATELIER DANA TITA SRL, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea măsurilor susmenționate.
3.2. Comunicarea cu Vânzătorul se poate realiza prin interacțiunea directă cu acesta sau prin adresele menționate la secțiunea “contact” din Site. Vânzătorul are libertatea de a gestiona informațiile primite fără a fi nevoit să aducă justificări pentru aceasta.
3.3.  ATELIER DANA TITA  poate publica pe Site informații despre Bunuri și/sau promoții practicate de către acesta sau de către oricare alt terț cu care  are încheiate contracte de parteneriat, într-o anumită perioadă de timp și în limita stocului disponibil.
3.4. Toate tarifele aferente Bunurilor și/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate în lei (RON) .

3.6. În cazul plăților online Vânzătorul nu este/nu poate fi făcut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumpărător, incluzând dar nelimitându-se la comisioane de conversie valutară aplicate de către banca emitentă a cardului acestuia, în cazul în care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta acțiune o poartă numai Cumpărătorul.
3.7 Toate informațiile folosite pentru descrierea Bunurilor și/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentări multimedia / etc.) nu reprezintă o obligație contractuală din partea Vânzătorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Cesionarea și subcontractarea

Vânzătorul poate cesiona și/sau subcontracta o terță parte pentru Servicii ce țin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumpărătorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vânzătorul va fi întotdeauna responsabil față de Cumpărător pentru toate obligațiile contractuale.

Dreptul la proprietate intelectuală și industrială

5.1. Conținutul, astfel cum este definit în preambul, incluzând dar nelimitându-se la logo-uri, reprezentări stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text și/sau conținut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusivă a ATELIER DANA TITA SRL., acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obținute în acest sens în mod direct sau indirect (prin licențe de utilizare și/sau publicare).
5.2. Clientului/Cumpărătorului nu îi este permisă copierea, distribuirea, publicarea, transferul către terțe părți, modificarea și/sau  alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricărui Conținut în orice alt context decât cel original intenționat de  ATELIER DANA TITA SRL. Îndepărtarea însemnelor care semnifica dreptul de autor al ATELIER DANA TITA SRL asupra Conținutului precum și participarea la transferul, vânzarea, distribuția unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afișarea Conținutului.
5.4. Clientul/Cumpărătorul poate copia, transfera și/sau utiliza Conținut numai în scopuri personale sau non-comerciale și numai în cazul în care acestea nu intră în conflict cu prevederile prezentului Document.
5.7. Este interzisă orice utilizare a Conținutului în alte scopuri decât cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care îl însoțește, în cazul în care acesta există.

Comanda

6.1. Clientul/Cumpărătorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adăugarea Bunurilor și/sau Serviciilor dorite în coșul de cumpărături, urmând a finaliza Comanda efectuând plata prin una dintre modalitățile indicate expres. Odată adaugat în coșul de cumpărături, un Bun și/sau un Serviciu este disponibil pentru achiziție în măsura în care există stoc disponibil pentru aceasta. Adăugarea unui Bun/Serviciu în coșul de cumpărături, în lipsa finalizării Comenzii, nu atrage după sine înregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.
6.2. Prin finalizarea Comenzii Cumpărătorul consimte că toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete și adevărate la data plasării Comenzii.
6.3. Prin finalizarea Comenzii, Cumpărătorul consimte că Vânzătorul poate să îl contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vânzător, în orice situație în care este necesară contactarea Cumpărătorului.
6.4. Vânzătorul poate anula Comanda efectuată de către Cumpărător, în urma unei notificări prealabile adresate Cumpărătorului, fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese în următoarele cazuri:
6.4.1. neacceptarea de către banca emitentă a cardului Cumpărătorului sau a tranzacției, în cazul plății online;
6.4.2. datele furnizate de către Client/Cumpărător, pe Site sunt incomplete și/sau incorecte;
6.5.1 Cumpărătorul are dreptul să se retragă din Contract, respectiv să returneze un Bun sau să renunțe la un Serviciu, în termen de 30 de zile calendaristice, fără invocarea niciunui motiv și fără a suporta alte costuri decât cele de livrare.
Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:
– ziua în care Cumpărătorul intră în posesia fizică a Bunului;

– ziua în care Cumpărătorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumpărătorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat;
6.5.2 Cumpărătorul nu va putea returna  un Bun dacă, la cererea acestuia, bunul a fost personalizat.

6.5.3. Taxa de transport pentru returnarea produsului o veți plăti curierului odată ce ajunge la dumneavoastră. Produsele trebuie să fie nefolosite si nepersonalizate. In cazul în care produsele vor fi restituite, se va rambursa clientului doar prețul plătit pentru produsele comandate, fara costurile de transport respectiv curierat. Costurile de transport vor fi suportate integral de către client, iar în cazul unui retur, acestea nu vor fi rambursate clientului.

De regulă, în cazul în care nu ați ales produsul potrivit și doriți altul, procedați la fel ca în cazul returnării produsului, iar apoi plasați o nouă comandă cu produsul dorit.

Pe cale de excepție : se acceptă schimbul de produse  o singură dată cu o mărime diferită a aceluiași produs,dar numai  cu acordul prealabil al celor două părți.

6.5.4 În ceea ce privește posibilele reclamații, întotdeauna puteți să ne contactați la contact@atelierdanatita.ro înainte de a trimite înapoi produsul. Articolul trebuie să fie returnat în 14 zile cu o explicație a cauzei returnării sau a defectului, care ne-ar ajuta la remedierea acestora.

6.7. În cazul în care Clientul/Cumpărătorul solicită retragerea din Contract, în cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie să returneze și eventualele cadouri care au însoțit produsul respectiv. În cazul în care Comanda este achitată Vânzătorul va rambursa suma în maxim 14 (paisprezece) zile de la data informării Vânzătorului de către Cumpărător asupra deciziei sale de retragere din Contract.

Suma va fi returnată după cum urmează:
6.7.1. pentru Comenzile achitate cu card bancar – prin restituire în contul din care a fost efectuată plata;

6.7.2. pentru plata efectuată prin ramburs suma va fi returnată în contul IBAN pe care clientul îl va indica printr-un e.mail în care își va exprima și intenția de a returna bunul.
6.8. Vânzătorul va rambursa suma în termen de 14 zile de la primirea Bunurilor vândute sau la primirea unei dovezi conform căreia acestea au fost expediate.

6.8. Atât produsele returnate, cât și ambalajul lor (de exemplu cutiile/săculeții de plastic/etichete) trebuie să fie în aceeasi stare în care au fost livrate, fără urme ale utilizării. Coletul în care returnați produsul trebuie să mai conțină etichetele intacte ale produselor. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile de la Retur, prin transfer bancar in contul IBAN specificat de client prin email.
6.8.1.Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut, ne rezervăm dreptul de a refuza primirea acestuia și de a-l expedia înapoi clientului pe cheltuiala acestuia. În cazul în care produsul este în aceeași stare în care a fost livrat, incluzând ambalajele, se rambursează 100% din valoarea produsului.

6.8.2. Produsele defecte sau care prezintă deteriorări în momentul primirii/recepției:
Vă rugăm să efectuați verificarea calității produselor imediat ce ați primit și achitat coletul. Facem tot posibilul ca produsele să fie livrate fără defecte, dar în cazul în care primiți un produs defect tot ce aveți de făcut este să contactați echipa www.atelierdanatita.ro, email: contact@atelierdanatita.ro, și vom aranja ca produsul să fie înlocuit.

6.8.3. Produse livrate greșit:
Vă rugăm să efectuați verificarea/numărarea produselor imediat ce ați primit și achitat coletul. Dacă vi s-a livrat alt produs decât cel comandat, va rugăm să semnalați telefonic acest lucru în momentul primirii coletului, cu agentul curier martor, pentru a returna produsul și a fi înlocuit cu cel corect. În procedura de returnare va urma trimiterea unui email la adresa contact@atelierdanatita.ro cu detalierea celor întâmplate. Toate costurile de retur și transport ale produsului corect vor fi suportate de Atelier Dana Tita. Dacă se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veți plăti diferența.

Observații generale:
Vă recomandăm să utilizați serviciile de curierat, care permit urmărirea coletului. Nu suntem răspunzători pentru coletele pierdute pe drumul către noi. În toate cazurile de mai sus, cu excepția celui referitor la produsele defecte în perioada de garanție, acestea trebuie returnate în starea în care au fost primite, cu toate etichetele la locul lor și însoțite de toate accesoriile și documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea într-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.

IMPORTANT: retururile făcute fără înștiințarea scrisă prealabilă și care nu au primit acceptul nostru, nu vor fi luate în considerare. Returnarea produselor trebuie făcută cu respectarea condițiilor de mai sus și folosind serviciul de curierat rapid.

6.9. În cazul în care un Bun și/sau Serviciu comandat de către Cumpărător, nu poate fi livrat de către Vânzător, acesta din urmă va informa Clientul/Cumpărătorul asupra acestui fapt și va returna în contul Cumpărătorului contravaloarea Bunului și/sau Serviciului, în termen de maxim 7 (șapte) zile de la data la care Vânzătorul a luat la cunoștință de acest fapt sau de la data la care Cumpărătorul și-a exprimat în mod expres intenția de reziliere a Contractului.

6.9.1 Informații cu privire la caracteristicile produsului sunt disponibile pe paginile produselor de pe Site-ul nostru. Din punct de vedere legal, conținutul Site-ului nu reprezintă o propunere pentru un contract de cumpărare, ci o prezentare a ofertelor noastre. Prin urmare, dacă plasați comanda prin intermediul Site-ului nostru, comanda dvs. constituie o ofertă de cumpărare a unui produs listat pe acest Site. Comanda dvs. este urmata de acceptarea noastra, conform celor descrise în continuare.

6.9.2 Comanda poate fi plasată numai prin intermediul Site-ului nostru. Pentru a face acest lucru, veți parcurge un proces simplu, la sfârșitul căruia veți confirma comanda apăsând butonul „finalizeaza comanda”. Butonul va indica în mod clar ca plasarea comenzii implică obligația dvs. de plată. Înainte de confirmarea comenzii, sunteți informat cu privire la prețul total care trebuie plătit și veți avea întotdeauna posibilitatea de a verifica și eventual de a corecta comanda.

6.9.3 După plasarea unei comenzi, veți primi un e-mail prin care confirmăm primirea si înregistrarea comenzii dvs. („Primire Comanda / Confirmare”). Acest lucru nu înseamnă ca această comandă a fost acceptată. Astfel cum a fost stabilit mai sus, comanda dvs. constituie o ofertă de cumpărare efectuată de dvs. a unui produs listat pe Site-ul nostru. Toate comenzile sunt supuse acceptării de către noi. Contractul dintre dvs. și noi va fi format numai după acceptarea de catre noi a comenzii dvs. Contractul se va referi doar la acele produse pentru care am acceptat comanda plasată de către dvs, urmând a vă transmite o confirmare de acceptare a comenzii printr-un e-mail prin care va informăm ca produsul a fost expediat („Confirmarea Expedierii”).

În cazul în care nu putem onora un contract din cauza stocului insuficient de produse, eroare tehnică ori neconformități constatate în momentul procesului de expediere, vă vom informa cu privire la această situatie și vom rambursa sumele plătite de către Dvs. pentru aceste produse, dacă este cazul, în conformitate cu dispozițiile de rambursare din secțiunea referitoare la drepturile dvs. statutare de retragere prevăzute în aceste Condiții de Furnizare, în decurs de cel mult 7 zile de la data la care ne-ați comunicat decizia Dvs. de reziliere a contractului.

BUNURI/SERVICII pentru care nu se asigură dreptul de retragere

7.1. Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract următoarele:
7.1.2. contractele de prestări de servicii, după prestarea serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al Cumpărătorului;

7.1.3. furnizarea de Bunuri și/sau servicii al căror preț depinde de fluctuațiile de pe piața financiară pe care Vânzătorul nu le poate controla și care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;
7.1.4. furnizarea de Bunuri confecționate după specificațiile prezentate de Cumpărător sau personalizate în mod clar;
7.1.5. furnizarea de Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
7.1.7. furnizarea de Bunuri care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

Confidențialitate

8.1.  ATELIER DANA TITA SRL va păstra confidențialitatea informațiilor de orice natură pe care le furnizați. Dezvăluirea informațiilor furnizate se va putea face doar în condițiile menționate în prezentul Document.
8.2. Nicio declarație publică, promovare, comunicat de presă sau orice alt mod de dezvăluire către terțe părți nu va fi făcută de Cumpărător/Client cu privire la Comanda/Contract fără consimțământul prealabil scris al Vânzătorului.
8.3. Prin transmiterea de informații sau materiale prin intermediul acestui site, oferiți Vânzătorului acces nerestricționat și irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afișa, modifica, transmite și distribui aceste materiale sau informații. Sunteți, de asemenea, de acord ca Vânzătorul să poată utiliza liber, în interes propriu, aceste informații, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ați trimis prin intermediul Site-ului.

Comunicări Comerciale

9.1. Cumpărătorul/Utilizatorul își poate modifica în orice moment opțiunea cu privire la acordul dat Vânzătorului pentru Comunicările Comerciale conținând informații generale și tematice inclusiv informații cu privire la oferte sau promoții,  în orice moment, prin contactarea si comunicarea opținii Vânzătorului.

9.2. Renunțarea la primirea Comunicărilor Comerciale nu implică renunțarea la acceptul dat pentru prezentul Document.

9.3. Prin adăugarea de Bunuri în secțiunea din Cont:

– ,,Coșul meu”, Vânzătorul va transmite Cumpărătorului/Utilizatorului Comunicări Comerciale cu privire

 •  la modificarea prețului Bunurilor sau Serviciilor adăugate în secțiunea “Coșul meu”,
 •  la recomandări de Bunuri similare cu cele adăugate în secțiunea “Coșul meu”;
 •  la existența Bunurilor în secțiunea “Coșul meu” și
 •  disponibilitate stoc Bunuri.
  • Favorite”, Vânzătorul va transmite Cumpărătorului/Utilizatorului Comunicări Comerciale cu privire:
  •  la modificarea prețului Bunurilor sau Serviciilor adăugate în secțiunea “Favorite”,
  •  disponibilitate stoc Bunuri

9.4. În urma achiziționării unui Bun, Vânzătorul va transmite Cumpărătorului/Utilizatorului Comunicări Comerciale cu privire la:

 •  sugestii de Bunuri sau Servicii recomandate a fi utilizate împreună cu Bunul sau Serviciul achiziționat;

De asemenea, pentru îmbunătațirea ofertei de Bunuri și Servicii și a experienței de cumpărare, vom folosi datele dvs. pentru efectuarea de cercetări de piață și sondaje de opinie. Informațiile obținute în urma acestor cercetării de piață și al sondajelor de opinie nu vor fi utilizate de noi în scopuri publicitare ci doar în cele menționate mai sus. Răspunsurile dvs. la cercetările de piață și sondajele de opinie nu vor fi associate cu identitatea dvs., transmise către terți și nici nu  vor fi publicate. Puteți obiecta la utilizarea datelor în scopuri de cercetare de piață și sondaje de opinie în orice moment, prin contactarea Vânzătorului.

Facturare – Plată

10.1. Prețurile Bunurilor și Serviciilor afișate în cadrul site-ului www.atelierdanatita.ro nu conțin TVA  fiind societate neplătitoare de TVA.
10.2. Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în fiecare Comandă. Vânzătorul va emite către Cumpărător o factură pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligația Cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.
10.3. Vânzătorul va transmite Cumpărătorului factura aferentă Comenzii ce conține Bunuri și/sau Servicii vândute de ATELIER DANA TITA SRL, precum şi pentru orice alte plăți aferente Comenzii, în coletul de livrare.
10.4. Pentru o corectă comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumpărătorului îi revin obligațiile de a-și actualiza ori de cate ori este cazul datele și de a accesa informațiile și documentele aferente fiecărei Comenzi, existente în Cont.
10.5. Prin aceasta modalitate de comunicare Cumpărătorul, accesând Contul său, va deține o evidență a facturilor emise de  ATELIER DANA TITA SRL , putându-le salva și arhiva la rândul său în orice moment și în orice modalitate pe care o dorește.

10.6 Datele cardului de plată ale Clientului/ Utilizatorului/ Cumpărătorului nu vor fi accesibile ATELIER DANA TITA SRL  și nici nu vor fi stocate de către ATELIER DANA TITA SRL.
10.12. Pentru motive de securitate a Tranzactiilor Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul este sfătuit să nu rămână logat pe Site și să nu seteze opțiunea de logare automată pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces în cont nu este permisă și se recomandă folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: să conțină cel puțin opt caractere, incluzând litere mari, litere mici, cifre și caractere speciale).

Livrarea bunurilor

11.1. Vânzătorul se obligă să livreze Bunurile în sistem de curierat door-to-door către Cumpărător.
11.2. Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare.
11.3. Vânzătorul va efectua livrarea Bunurilor și Serviciilor numai pe teritoriul României.

Garanții

12.1. Toate Bunurile comercializate de către ATELIER DANA TITA SRL beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare. Pentru a beneficia de garanție bunurile vor trebui folosite conform destinației lor și potrivit instrucțiunilor de pe etichetă.

Transferul proprietății bunurilor

Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferată la livrare, după efectuarea plății din partea Cumpărătorului în locația indicată în Comanda (înțelegând prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscală în cazul livrărilor efectuate de personalul Vânzătorului).

Răspundere

14.1. Vânzătorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumpărătorul sau oricare terță parte o poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de către Vânzător a oricărei din obligațiile sale conform Comenzii și pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor și Serviciilor după livrare și în special pentru pierderea acestora.
De asemenea vânzătorul nu va răspunde pentru unele probleme tehnice cu site-ul, de exemplu nefuncționare sau informații eronate, pierderea datelor dacă utilizatorul și-a share-uit parola, pentru neîndeplinirea unei comenzi, eventual pentru deteriorarea produsului în timpul transportului sau după livrare.

14.2. Prin crearea si utilizarea Contului, Clientul / Utilizatorul/ Cumpărătorul își asumă răspunderea pentru menținerea confidențialității datelor de Cont (user si parola) și pentru gestionarea accesării Contului, și, în măsura permisa de legislația în vigoare, este responsabil de activitatea derulată prin intermediul Contului său.
14.3. Prin crearea Contului și/sau utilizarea Conținutului și/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumpărătorul acceptă în mod expres și fără echivoc Termenii și condițiile Site-ului în ultima versiune actualizată care este comunicată în cadrul Site-ului, existentă la data creării Contului și/sau utilizării conținutului și/sau la data plasării Comenzii.
14.4. Ulterior creării Contului utilizarea Conținutului echivalează cu acceptarea modificărilor intervenite asupra Termenilor și Condițiilor Site-ului și/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor și Condițiilor Site-ului.
14.5. Termenii și Condițiile Site-ului pot fi modificate oricând de către  ATELIER DANA TITA SRL, acestea fiind opozabile Clienților / Utilizatorilor/ Cumpărătorilor de la data afișării în Site. Acceptarea Termenilor și Condițiilor Site-ului se confirmă  prin trimiterea Comenzii și/sau prin efectuarea unei plăți online.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Te rog sa parcurgi Politica de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte din prezentul Document.

Fololsirea Cookie-Urilor

Te rog sa parcurgi Politica de Cookies, care face parte din prezentul Document.

Forța majoră

17.1. Nici una din părți nu va fi răspunzatoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare la termen și/sau în mod corespunzator, total sau parțial este datorată unui eveniment de forță majoră. Forța majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părților și care nu poate fi evitat.
17.2.  Dacă în termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu încetează fiecare parte va avea dreptul să notifice celeilalte părți încetarea de plin drept a Contractului fără ca vreuna dintre ele să poată pretinde celeilalte alte daune-interese.

Legea aplicabila – Jurisdicția

Prezentul Contract este supus legii române. Eventualele litigii apărute între ATELIER DANA TITA SRL și Clienți / Cumpărători se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române competente de la sediul vânzătorului.

Comisia Europeana a implementat o platforma de solutionare online a litigiilor, unde părțile pot solutiona litigiiiile rezultate din tranzacțiile online.